Angst, paniek aanvallen of trauma?

Er is een oplossing, ook voor jou. Maak een afspraak!

Het eerste gesprek bij NLPro-Coaching is altijd gratis. Dus voel je vrij een afspraak te maken

ANGSTEN EN FOBIEËN OVERWINNEN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE of IEMT

Je hoeft niet met angsten of fobieën te leven. Het is overal ter wereld bewezen dat het absoluut mogelijk is  angsten en fobieën permanent te overwinnen door middel van hypnose of hypnotherapie. Neem vandaag nog contact met ons op via email, telefoon, d.m.v. het contactformulier of maak meteen een afspraak en we voorzien je vrijblijvend van alle benodigde informatie.

Onredelijke angsten en fobieën oplossen door hypnose

Angst is een normale, natuurlijke reactie op gevaar. Wanneer je geconfronteerd wordt met een levensbedreigende situatie, brengt angst je lichaam in de juiste staat om te vluchten óf te vechten. Wanneer angstgevoelens zich echter openbaren terwijl er geen daadwerkelijk gevaar is, dan kunnen ze het normaal functioneren in de weg staan. In de meest extreme vorm, waarbij de angst verlammend kan werken, spreken we ook wel over een fobie. Hoewel er wel eens gekscherend over gesproken wordt, zijn fobieën een veelvoorkomend probleem waarmee vele mensen uit alle lagen van de bevolking worstelen. Gelukkig is het  zeer goed mogelijk om onredelijke angsten en fobieën te overwinnen. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat hypnose   één van de meest effectieve manieren  is om permanent  van fobieën of angstaanvallen af te komen.

TEKENEN DAT JE AAN EEN FOBIE OF ANGSTSTOORNIS LIJDT

Wanneer je aan een fobie of angststoornis lijdt, uit dit zich veelal door verschillende symptomen:

  • In bepaalde situaties ga je oncontroleerbaar trillen;
  • Je zweet overmatig;
  • Je wordt misselijk en/of krijgt hoofdpijn;
  • Je lijdt aan hartkloppingen;
  • Je krijgt het warm of bloost;
  • Je hebt moeite om uit je woorden te komen.

VERSCHILLENDE SOORTEN FOBIEËN

Enkele veel voorkomende fobieën zijn  angst voor kleine ruimtes, spinnen en vliegangst. Het betreft onredelijke, verlammende angsten voor een specifieke situatie of voorwerp, die veelal hun oorsprong vinden in de vroege jeugd en in de loop der tijd in heftigheid toenemen.

SOCIALE ANGSTEN

Sociale angst of een sociale fobie is een extreme angst en ongemakkelijkheid in sociale situaties. Een angst om bekeken te worden of door anderen te worden beoordeeld kan overweldigend zijn. Hoewel je in de meeste gevallen weet dat de angst en het daaropvolgende gedrag niet redelijk is, heb je het gevoel dat je geen controle hebt over je gevoelens en gedrag. Sociale angsten kunnen optreden in een specifieke sociale situatie, zoals bij podiumvrees of in alle situaties waar je met anderen in contact komt. Sociale fobieën komen veelal voort uit situaties of gebeurtenissen die zich in de kinderjaren hebben voorgedaan.

OORZAKEN VAN ANGSTEN OF FOBIEËN

Angsten en fobieën beginnen over het algemeen vroeg en kunnen zich om verschillende redenen voordoen. Hoewel er signalen zijn dat een gevoeligheid voor onredelijke angsten in families voorkomt, is het niet duidelijk of dit een gevolg is van erfelijkheid of aangeleerd gedrag. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een kind een fobie bij een volwassene observeert en overneemt. Ook spelen traumatische gebeurtenissen en de balans van bepaalde chemicaliën in de hersenen een rol. Door middel van hypnose kunnen we in het onderbewustzijn op zoek gaan naar de oorzaak van jouw specifieke angst of fobie en vervolgens tot een oplossing komen.

FOBIEËN EN ANGSTEN BEHANDELEN MET HYPNOSE

Hypnose of hypnotherapie kunnen een waardevol middel zijn om blijvend fobieën en angsten te behandelen. Waar in veel andere therapieën veelal wordt gewerkt met blootstelling aan de bron van de angst, kiezen we met hypnose voor een andere route. Een route die minder stressvol is voor de cliënt, maar tegelijkertijd in veel gevallen ook effectiever is én tot een sneller resultaat leidt. Door middel van hypnotherapie identificeren we de onderliggende oorzaak van de angst of fobie en werken we met het onderbewustzijn om dit probleem op te lossen. Ook nemen we schadelijke, negatieve gedragspatronen weg en vervangen deze door gedragspatronen die je in staat stellen om de bron van je angsten op een kalme, positieve en constructieve manier onder ogen te komen. Fobieën, angstaanvallen en onredelijke angsten zijn per definitie bijzonder geschikt voor deze wijze van behandeling. Ze zijn immers niet geworteld in een objectieve realiteit, maar puur een gevolg van een onderbewustzijn dat met onverwerkte zaken of destructieve gedachtepatronen worstelt.

ANGST EN FOBIEËN OVERWINNEN ZONDER MEDICATIE

Hoewel hypnose en hypnotherapie geen wondermiddel zijn dat voor ieder denkbaar probleem een oplossing biedt, zijn angstaanvallen en fobieën in de meeste gevallen blijvend op te lossen door middel van onze behandeling. Hiermee is het dan ook mogelijk om angsten en fobieën te overwinnen zonder medicatie of andere behandelmethodes die meer schade dan profijt opleveren.

OVERWIN JE ANGST OF FOBIE MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Worstel je met angsten of fobieën? Dan is hypnose een bewezen effectieve behandelmethode. Een behandelmethode die bovendien snel resultaat oplevert: In veel gevallen merken cliënten na een enkele behandeling al een significante verbetering. Je zult zekerder door het leven gaan, wat op alle vlakken voor een toename in levensgenot zorgt.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vrij van onredelijke angsten, fobieën en angstaanvallen. Bel, mail, vul het contactformulier in of maak meteen een afspraak. Je zult merken dat de angsten of fobieën waar je al zolang mee worstelt geen vastgesteld feit zijn en dat een leven zonder angsten niet alleen mogelijk is, maar ook bereikbaar.

ICI coaching

International gecertificeerd

// download hier jouw e-boek over burn-out "the big Burn-out Solution'

// Maak kennis met de coaches van NLPro Coaching

Jack Smit: Public speaker, Executive coach, en communicatie specialist. NLP, Hypnose, IEMT, MCSI coach en Heartmath therapeut

Linda Commandeur: Public speaker, Executive coach en communicatie specialist, NLP, Hypnose, Heartmath Coach en Organisatie Deskundige

The big burn-out solution

Door Jack Smit | 7 augustus 2019

The Big Burnout Breakdown Leestijd: 10 minuten! Mijn studiegenoot en goede vriend Pieter Wijtenburg heeft onderzoek gedaan naar Burn-out en heeft hierover een prachtig en treffend artikel geschreven. Met toestemming van Pieter deel ik deze informatie Heel Nederland is bezig met de burn-out. Psychiaters weten niet wat ze ermee moeten en willen het beter begrijpen,…

NLPro Coaching - Helpt!

Bezoekadres

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

T.  0722 - 035020
E.  Info@NLPro-Groep.com

 

Direct Contact