Angst, paniek aanvallen of trauma?

Er is een oplossing, ook voor jou. Maak een afspraak!

Het eerste gesprek bij NLPro-Coaching is altijd gratis. Dus voel je vrij een afspraak te maken

Blokkeren van doelen

Ben jij soms bang om te doen wat je zou willen?

 

Doelen stellen: Heb jij het gevoel dat je succesvoller zou kunnen zijn, maar dat er iets is dat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn? Ben je ontevreden misschien. Of heb je een onbestemd gevoel dat er iets niet klopt? Lees dan verder of maak eens een vrijblijvende afspraak. Het verplicht je tot niets, maar het geeft je misschien wel het antwoord waar je naar op zoek bent.

 

Als je merkt dat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen, dan kan het zijn dat je last hebt van onbewuste processen die ervoor zorgen dat je jezelf tegenhoudt.
Waarschijnlijk is het dan zo dat je ergens in je leven een beslissing hebt gemaakt en regels hebt gecreëerd die je nu tegenhouden  je doelen te bereiken. In slechts een paar sessies kunnen we deze belemmeringen oplossen, zodat jij vrij bent om het leven te leven dat je graag zou willen leven.

 

In de eerste sessie bepalen we samen wat we willen bereiken met de therapie en vervolgens zetten we een behandelplan op.

 

Elk probleem is anders en iedereen is een uniek individu, daarom is elke behandeling helemaal toegespitst op jou en wat je wil bereiken. Omdat ik  veel verschillende vormen van therapie heb geleerd, kan ik de behandeling precies aanpassen aan wat jij nodig hebt om snel en effectief goede resultaten te behalen.

 

In deze sessie doen we ook al ons eerste werk samen, zodat we zo snel mogelijk jouw probleem oplossen.

 • Vrijblijvend kennismaken
 • Een individueel behandelplan
 • Duidelijke doelen
 • Duidelijke doelen voor de behandeling
 • Gelijk werken aan de oplossing

 

Werksessie(s)

Intensieve sessie(s) om het probleem aan te pakken

In deze sessie(s) werken we actief aan het oplossen van jouw probleem aan de hand van het behandelplan. Elke sessie heeft als doel een grote verandering teweeg te brengen en jou een stap dichter bij de oplossing te brengen. Na elke sessie bepalen we of een vervolgsessie nog wel nodig is.

 • Actieve sessie(s)
 • Grote stappen maken naar de oplossing
 • Na elke sessie evaluatie

 

Afsluitende sessie

Jouw probleem, angst of fobie is verdwenen en in deze laatste sessie gaan we ervoor zorgen dat je je helemaal geweldig voelt en met een goed gevoel de therapie afsluit.

 • Laatste zaken opruimen
 • Positief afsluiten
 • Happy en klaar voor de rest van je leven
ICI coaching

International gecertificeerd

// download hier jouw e-boek over burn-out "the big Burn-out Solution'

// Maak kennis met de coaches van NLPro Coaching

Jack Smit: Public speaker, Executive coach, en communicatie specialist. NLP, Hypnose, IEMT, MCSI coach en Heartmath therapeut

Linda Commandeur: Public speaker, Executive coach en communicatie specialist, NLP, Hypnose, Heartmath Coach en Organisatie Deskundige

The big burn-out solution

Door Jack Smit | 7 augustus 2019

The Big Burnout Breakdown Leestijd: 10 minuten! Mijn studiegenoot en goede vriend Pieter Wijtenburg heeft onderzoek gedaan naar Burn-out en heeft hierover een prachtig en treffend artikel geschreven. Met toestemming van Pieter deel ik deze informatie Heel Nederland is bezig met de burn-out. Psychiaters weten niet wat ze ermee moeten en willen het beter begrijpen,…

NLPro Coaching - Helpt!

Bezoekadres

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

T.  0722 - 035020
E.  Info@NLPro-Groep.com

 

Direct Contact