Burn-out en angst
Banner Burn-out

Afrekenen met Burn-out en Angst

Geen wachtlijst - Wel directe hulp!

Maak een vrijblijvende afspraak!


Het maken van een afspraak is absoluut gratis en verplicht je tot niets!
coaching brochure
angst en paniek

Angst is een raadgever

Angst wil je iets vertellen. Hoe kom je erachter wat de boodschap is?
onbewust

Bewust of onbewust?

Weet jij hoe jij jouw probleem doet? Hoeveel doe je eigenlijk onbewust?
Burn-out en angst

Wat is Burn-out?

Wat is eigenlijk een Burn-Out en hoe heb ik die gekregen.
Coach jack en Linda

Ben jij Burn-out, overspannen of is er sprake van angst?

Uitgeput voelen, lichamelijke klachten, nergens meer zin in... Je bent uitgeput. Zelfs de trap oplopen of even douchen is al een hele uitdaging. Je wil maar één ding: van dit beroerde gevoel afkomen, en liefst zo snel mogelijk....
Voor het antwoord op deze vraag ben je op de juiste pagina aangeland. NLPro-Coaching is gespecialiseerd in de behandeling van burnout en angst klachten

Wat zijn de verschijnselen van een burnout?

Overspannen, burnout of gewoon stress (is angst)? Iedereen beleeft zo nu en dan momenten van stress. Dit is normaal gesproken geen probleem en hoort bij het leven.  Echter, wanneer je teveel stress hebt, kun je overspannen raken en dan is het nog maar een klein stukje naar een volledige burn-out. Het proces naar een burn-out verloopt heel geleidelijk en begint vaak bij met wat simpele vermoeidheidsverschijnselen. Helaas zien slachtoffers het slopende effect vaak pas als het te laat is, na het afleggen van de hele route.

Waar sta jij op dit moment? 

Heel vaak wordt ten onrechte het stempel Burn-out snel geplaats op een persoon die helemaal niet Burn-out is. En wanneer er met de beste bedoelingen rust wordt voorgeschreven komen de symptomen snel terug wanneer je weer aan het werk gaat. Dat komt omdat er niets is veranderd. Dat komt omdat je nog niet hebt geleerd wat de klachten veroorzaakt en wat jij, in jezelf kunt doen om dit te veranderen.

Coach Jack
Coaching is altijd maatwerk

Professionele hulp bij het aanpakken van je Burn-Out en Angst klachten

Als je eenmaal in een burn-out zit, dan is professionele hulp nodig om er weer snel van af te komen. NLPro-Coaching staat bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out. NLPro heeft al honderden mensen door hun burn-out heen geholpen. Snel en efffectief.

De bewezen effectieve aanpak van burn-out verloopt bij NLPro-Coaching doorgaans in drie fasen. Hierbij is het belangrijk te vermelden dat dit traject voor idereen anders kan zijn. Het is maatwerk. In het (gratis) intake gesprek gaan we samen kijken wat voor jou de beste aanpak is.

Mogelijkheden:

 • In enkele individuele coaching sessies pak je direct de acute problemen en oorzaken van je probleem aan.
 • In de één op één-training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je weer helemaal in je kracht en energie komt.
 • In een (online) vervolgtraject borg je al je leerervaringen en veerkracht om blijvend gezond verder te kunnen.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Noord-Holland of West-Friesland. Uiteraard zijn wij ook bereid buiten deze regio burn-out cliënten met hun klachten bij te staan.

Ontdek hoe we je nog meer kunnen helpen!

maak een gratis eerste afspraak!

Vrijheid
coaching brochure

Wil je misschien onze brochure downloaden?

€ 217,-
€ 47,-

Doe de Online NLP Succes training!

Gedurende deze training wordt jij ondergedompeld in de kennis die honderden andere succesvolle mensen al jarenlang hebben toegepast. Je leert hoe jij op een succesvolle omgaat met alles wat het leven jouw toewerpt. Stap voor stap leer je hoe succesvolle mensen denken en welke strategieën ze gebruiken om beslissingen te nemen. Na deze training wordt jouw leven nooit meer hetzelfde.

 • Je leert NLP doelen stellen en die ook te halen
  • Je ontdekt wat je eigenlijk al die tijd heeft tegengehouden
  • Welke onbewuste belemmerende overtuigingen jij hebt
  • Hoe je belemmerende overtuigingen ombuigt in kracht gevende overtuigingen
  • Je leert hoe je alles positief kan beïnvloeden
  • Je ontdekt de ontbrekende factor in jouw leven. Wat heb je echt nodig
  • Je krijgt een masterclass (zelf)vertrouwen
  • Hoe je om kan gaan met stress en angst
  • Je leert excellent jezelf te presenteren

Dit is dit het meest complete (basis) programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van 2 top-coaches - Trainers in NLP, Hypnose en coaching.