Burn-out, Overspannen, angst of stress?

Pak je leven terug!

Investeer in jezelf, Leef je vrij!
We hebben allemaal onze eigen interne struggles in het leven wat voor innerlijke onrust zorgt. Je zit niet lekker in je vel of staat op een punt in je leven waar je niet goed weet hoe je verder moet.

Ben jij Burnout of overspannen?

Uitgeput voelen, lichamelijke klachten, nergens meer zin in... Je bent uitgeput. Zelfs de trap oplopen of even douchen is al een hele uitdaging. Je wil maar één ding: van dit beroerde gevoel afkomen, en liefst zo snel mogelijk....
Voor het antwoord op deze vraag ben je op de juiste pagina aangeland. NLPro-Coaching is gespecialiseerd in de behandeling van burnout.

Wat zijn de verschijnselen van een burnout?

Overspannen, burnout of gewoon stress? Iedereen beleeft zo nu en dan momenten van stress. Dit is normaal gesproken geen probleem en hoort bij het leven.  Echter, wanneer je teveel stress hebt, kun je overspannen raken en dan is het nog maar een klein stukje naar een volledige burn-out. Het proces naar een burn-out verloopt heel geleidelijk en begint vaak bij met wat simpele vermoeidheidsverschijnselen. Helaas zien slachtoffers het slopende effect vaak pas als het te laat is, na het afleggen van de hele route.

De zeven fases op weg naar herstel.

Ondanks dat iedereen een burn-out anders ervaart, blijken er toch bepaalde fases in te zitten die in meer of mindere mate bij iedereen voorkomen.  Deze fasen zijn bij iedereen verschillend en kunnen van een paar weken tot een paar maanden en soms wel een jaar duren. Door je bewust te maken van deze fasen hoop ik je wat steun te bieden. Een burn-out is een proces met heel veel impact en wanneer je weet dat bepaalde zaken ‘normaal’ zijn en erbij horen, verlicht dit misschien de mentale stress die een burn-out geeft.

 

Professionele hulp bij het aanpakken van je burn-out

Als je eenmaal een burn-out hebt , dan is professionele hulp nodig om er weer snel van af te komen. NLPro-Coaching staat bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out. NLPro heeft al honderden mensen door hun burn-out heen geholpen. Snel en efffectief.

De bewezen effectieve aanpak van burn-out verloopt bij NLPro-Coaching in drie fasen:

  1. In enkele individuele coaching sessies pak je direct de acute problemen en oorzaken van je burn-out aan.
  2. In de één op één-training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je weer helemaal in je kracht en energie komt.
  3. In een (online) vervolgtraject borg je al je leerervaringen en veerkracht om blijvend gezond verder te kunnen.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Noord-Holland of West-Friesland. Uiteraard zijn wij ook bereid buiten deze regio burn-out cliënten met hun klachten bij te staan.

Delen van deze informatie zijn met toestemming overgenomen van Stressplein.eu
ICI coaching

International gecertificeerd

// download hier jouw e-boek over burn-out "the big Burn-out Solution'

// Maak kennis met de coaches van NLPro Coaching

Jack Smit: Public speaker, Executive coach, en communicatie specialist. NLP, Hypnose, IEMT, MCSI coach en Heartmath therapeut

Linda Commandeur: Public speaker, Executive coach en communicatie specialist, NLP, Hypnose, Heartmath Coach en Organisatie Deskundige

The big burn-out solution

Door Jack Smit | 7 augustus 2019

The Big Burnout Breakdown Leestijd: 10 minuten! Mijn studiegenoot en goede vriend Pieter Wijtenburg heeft onderzoek gedaan naar Burn-out en heeft hierover een prachtig en treffend artikel geschreven. Met toestemming van Pieter deel ik deze informatie Heel Nederland is bezig met de burn-out. Psychiaters weten niet wat ze ermee moeten en willen het beter begrijpen,…

NLPro Coaching - Helpt!

Bezoekadres

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

T.  0722 - 035020
E.  Info@NLPro-Groep.com

 

Direct Contact