Chaos in mijn hoofd
Jack SMit

Het is chaos in mijn hoofd!

Piekeren, over alles nadenken en je hoofd stopt nooit!


Maak een afspraak en ontdek de oplossing!


ontwikkeling

Rust in je hoofd

Ontdek hoe die chaos ontstaat en wat je er aan kunt doen. Je kunt leren jouw hoofd "uit" te zetten
wie ben ik

Training of coaching

Coaching is een kort traject met een specifiek doel. Training is een opleiding met een groter doel

Jezelf ontdekken

Ontdek je ware zelf. Vind je passie en pak de controle over jouw leven.

Jij hebt recht op een prachtig leven.

Coaches Linda en Jack

Ben jij soms bang om te doen wat je zou willen?

Heb jij het gevoel dat je anders zou kunnen zijn, maar dat er iets is dat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn? Ben je ontevreden misschien. Of heb je een onbestemd gevoel dat er iets niet klopt? Lees dan verder of maak eens een vrijblijvende afspraak. Het verplicht je tot niets, maar het geeft je misschien wel het antwoord waar je naar op zoek bent.

Als je merkt dat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen, dan kan het zijn dat je last hebt van onbewuste processen die ervoor zorgen dat je jezelf tegenhoudt.
Waarschijnlijk is het dan zo dat je ergens in je leven een beslissing hebt gemaakt en regels hebt gecreëerd die je nu tegenhouden  je doelen te bereiken. In slechts een paar sessies kunnen we deze belemmeringen oplossen, zodat jij vrij bent om het leven te leven dat je graag zou willen leven.

Elk probleem is anders en iedereen is een uniek individu, daarom is elke behandeling helemaal toegespitst op jou en wat je wil bereiken.

Linda en Jack zijn beiden Mater coach en Trainer in NLP, Hypnose, Heartmath en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij je helpen jouw leven een nieuwe richting te geven.

Jack en Linda

Persoonlijk of online?

Persoonlijk trainen is heel direct en op die manier kunnen we alles wat op tafel komt ook direct behandelen. Vaak tainen we in kleine groepen zodat je ook kunt leren van het succes van anderen of gewoon even kunt sparren om een nieuw inzicht te verwerven.

Online trainen is een manier om jouw trainingschema aan te passen aan wat voor jou werkt. Leren vanuit jouw comfortabele stoel thuis. Al het trainingmateriaal is op video voorbereid en je krijgt een persoonlijk werkboek om uit te werken

Of je nu een persoonlijke training volgt of een online training, aan het eind krijg je een certificaat waar je wat mee kunt. Afhankelijk van het soort training dat je volgt is jouw certificaat internationaal geaccrediteerd of is het een officieel NLPro Certificaat waardoor bijvoorbeeld jouw werkgever weet dat het aan alle eisen voldoet die je aan jouw specifieke training mag verwachten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op en bespreek jouw ontwikkelplan!

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijheid
Training brochure

Of wil je onze trainingsbrochure ontvangen?