Linda Commandeur
Linda Commandeur

Trainer en Coach: Linda Commandeur

Wie ben ik?

Hoi! Ik ga mij opnieuw aan je voorstellen. Dit heb ik eerder gedaan met een stukje over wat ik allemaal heb gedaan en heb meegemaakt in mijn leven. Het standaard verhaaltje dat helemaal niets vertelt over wie ik echt ben en wat ik de wereld en jou in het bijzonder heb te geven. Ik doe dit nu omdat ik mij heb gerealiseerd dat mijn spiritualiteit veel voor mij betekent en brengt, en dat het ook van waarde is voor ons bedrijf en de manier waarop ik train en coach.

“Vanuit mij hart kan ik oprecht zeggen dat ik mede dankzij NLP, Hypnose, Systemisch werk, én de juiste mensen om mij heen, de volgende stappen op mijn spirituele pad kan zetten.”

Steen der wijzen

Als geboren en getogen Heemskerkse ben ik een echte “ezel”. En zoals het spreekwoord zegt heb ik mij nooit twee keer aan dezelfde steen gestoten, maar oh oh ik heb er wel een paar gevoeld in mijn leven. Burn-out, scheiding, verlies, en een haat-liefde verhouding met mijn vader (nu een liefde van een ander niveau!) hebben mij rijper en rijker gemaakt en gevormd tot wie ik vandaag de dag ben. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en run samen met mijn grote liefde een bedrijf waar mijn hart en ziel in ligt.

Ik ben altijd gevoelig geweest voor het spirituele, maar het was uiteindelijk om het maar bij de ezel te houden, de ‘steen der wijzen’ die mij recht op het spirituele pad heeft gezet. Ik wil je graag meenemen in mijn verhaal van liefde, licht, kracht en vertrouwen.


Liefde en loslaten

Mijn eerste echte uitdaging, in Wie Ben Ik, was om te vertrouwen op liefde. Liefde voor mezelf, liefde voor anderen en de wereld. Ik moest altijd maar sterk zijn, vooral niet te veel voelen en maar doorgaan. Ik was nog maar 19 jaar jong toen ik mijn eerste burn-out kreeg. Het was letterlijk een openbaring om te ervaren wanneer je naar je gevoel gaat luisteren (de wijsheid van je lichaam), je daarmee in contact komt liefde. Liefde betekent voor mij ook loslaten. Ook van angst, schuld, schaamte. Loslaten vraagt om moed, kracht, omdat je niet weet wat ervoor in de plaats komt. Het is nog niet zo makkelijk om belemmerend gedrag en patronen écht los te laten. Ook voor mij is dat nog een dagelijkse oefening. Loslaten voelt als een stukje dat in mij sterft en opnieuw geboren moet worden, met het vertrouwen op liefde die verder groeit.


Het Oude Egypte

Ik voelde altijd al een sterke verbinding met het Oude Egypte. Het Faraonische leven, de bouwstijlen, tekeningen en rituelen fascineren me al van jongs af aan. Het boek “Heelmeesters – In de voetsporen van de Egyptische Sjamanen’ bracht e.e.a. in stroomversnelling. Begin 2022 was ik zover om een grote emotionele blokkade in de ogen te kijken, te doorvoelen, en op te lossen. Deze blokkade bleek in een eerder leven in de tijd van het Oude Egypte te zijn ontstaan. Tijdens het moment van verwerken voelde ik heel helder en diepgaand wat voor energie er door mij heen stroomt. En dat is alleen maar sterker geworden. Ik heb mijn leven van toen in een andere dimensie beleefd. Geloof het of niet, ik heb de godinnen energie van Isis in mij. Ik ben de Isis van nu en voel de energie van toen.


De vraag is nu: hoe ga ik ermee om? Wat kan ik ermee? Wat wil ik ermee? Wat is de boodschap die ik mag en kan overbrengen? Ik ga daarom sowieso de 1-jarige godinnentraining doen en ik ga een spirituele reis door Egypte maken om nog meer in verbinding te komen met mijn Innerlijk Wezen. Als je eenmaal begint aan een spirituele reis, dan is er geen weg meer terug!


Groei

In mijn vroege samenwerking met mijn grote liefde Jack, toe ik nog als zelfstandig Virtual Professional mijn diensten aanbood, kwam ik erachter dat NLP (alsook Hypnose en Systemisch werk) een diepgaand proces van bewustwording en transformatie teweeg brengt. En dat het aan de basis ligt van spiritueel leiderschap (transitional leadership). Ik heb mijn kansen gepakt, zonder enig twijfel, en ben mijn spirituele kracht gaan verzilveren. Ondertussen ben ik internationaal gecertificeerd Master Trainer en Coach NLP en Hypnose, Systemisch en Heartmath Coach. Ik ben nog lang niet uitgeleerd. Gelukkig maar! Blijven leren, dat gun ik mezelf. En jou ook!


Wat heeft mij dit alles gebracht?

De strijd van het heilige moeten, en maar doorgaan is gestreden. Het hoeft niet meer. Mijn spirituele pad heeft me bevrijd van belemmerende patronen en gedragingen binnen alle aspecten van mijn leven. Ik zit niet meer gevangen in mijn gedachten en in mijn hoofd. Anderen zeggen dat ik een Powervrouw ben met een hart vol liefde en warmte. Verbinding maken en mensen laten zien dat het ook anders kan en mag is nu mijn grote passie. En dat inspireert!

  • Ik ervaar innerlijke rust
  • Ik ben het zonnetje in huis
  • Ik straal weer
  • Ik zie, voel, hoor en weet helder en meer
  • Ik vertrouw meer op mezelf
  • Ik geniet echt veel meer waardoor de speelsheid ook weer vrijkomt


Ga er ook voor!

NLPro-Groep is bij uitstek de Veilige Haven voor persoonlijke en pro-fessionele groei en ontwikkeling. Mijn spiritualiteit geeft een extra verdieping aan de trainingen en coaching die ik geef. Ik ben dankbaar dat ik anderen kan inspireren en mag begeleiden op hun levenspad. Een pad van liefde, licht, verbinding en vertrouwen.

Hoe spannend het ook is. Jouw leven, jouw herstel én groei is belangrijk. Leef je mooiste leven. Ontdek wie je écht bent, vergroot je zelfvertrouwen en zelfliefde. Investeer in jezelf en leef je vrij!


Namasté

In Lak’ech Ala K’in

Het liefdevolle divine licht in mij, groet het liefdevolle divine licht in jou

Linda