Loopbaancoaching en carrière begeleiding

Loopbaan coaching  en carrière begeleiding 

Vind wat bij je past - leef jouw passie!

Werk en privé zijn niet te scheiden - leer hoe je er mee kunt omgaan!

ontwikkeling

Ontwikkeling

Ontwikkel jezelf, wees authentiek en blijf bij jezelf
NLP training

Training

Een training is de beste investering in jezelf
wie ben ik

Ontdekking

Ontdek je ware zelf. Vind je passie en pak de controle over jouw leven
Linda en Jack

Hoe ben jij tot hier gekomen?

Je begint met vol enthousiasme aan je nieuwe carrière. Je verdient lekker en de wereld staat voor je open. Het lijkt wel een mooi begin van een succesverhaal. En soms is het dat ook. Maar helaas gaat het in de praktijk vaak anders. De start is mooi, maar na verloop van tijd stapelt het werk zich op. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid en wordt er ook meer van je verwacht. De druk op jouw schouders wordt voelbaar.

Alles gaat steeds zwaarder wegen omdat het niet (meer) bij je past. Het hoort nu eenmaal bij de functie dus je "moet"het wel blijven doen. 

Misschien heb je een relatie en misschien ook wel een kind (of twee), waar je ook de nodige aandacht aan moet geven. Natuurlijk wil je ook blijven sporten en je sociale leven mag er ook weer niet onder leiden.

Het zijn allemaal hele menselijke en normale signalen. Je wilt overal aan blijven voldoen en het is niet gepast om niet naar die bijeenkomst te gaan. Je mag die deadline niet missen. Er wordt iets van je verwacht en je hebt het al toegezegd, dus doe jet het toch maar. Ook al staat het je steeds vaker tegen.

Dit zijn meestal de tekenen van een zich aandienende burn-out. En dat gaat sneller dan je denkt. De meest gehoorde kreet is dan ook - dat had ik nooit bij die persoon verwacht. Ik heb dat echt niet aan zien komen.

Voorkomen is beter dan genezen. En daarom: ga eens praten met een loopbaan coach. wacht niet langer als je een van deze signalen herkent. Doe er iets aan

Maak gewoon eens een gratis en vrijblijvende afspraak om jouw specifieke situatie door te spreken met een van onze gespecialiseerde coaches. 

Ik wil wel een gratis gesprek


Het is absoluut gratis en verplicht je tot niets!
Jack en Linda

Coaching: Persoonlijk of online?

Persoonlijk coachen is heel direct en effectief. Op die manier kunnen we alles wat op tafel komt ook direct behandelen en de aandacht geven die het verdient. Dat heeft altijd de voorkeur. Soms is dat niet mogelijk. Denk alleen maar aan Covid. Soms is de afstand een bezwaar. Ook daar is een oplossing voor.

NLPro-Coaching biedt ook de mogelijkheid tot een online coaching traject. Ook dat is heel effectief. Het is ook vaak wat makkelijker in te plannen en het scheelt reistijden. Een combinatie van persoonlijke gesprekken en online coachen kan ook.

In het algemeen kan worden gesteld dat een coaching traject een kortdurende verbintenis is. We stellen een doel en gaan samen dat doel bereiken. De coach steunt en begeleid je, jij doet het werk.

Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een online training te volgen. Daarin leer je nieuwe vaardigheden waarmee jij jouw aandachtsgebied zelf onder de loep neemt en er mee aan de slag gaat.

Welke vorm je ook kiest, NLPro-Coaching staat voor je klaar. Samen brengen we jouw leven weer in flow.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


Ik wil graag een gratis gesprek!


het is absoluut gratis en verplicht je tot niets

Neem contact op en bespreek jouw ontwikkelplan!

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijheid
€ 297,-
€ 47

Of ga direct aan de slag met de Online Succes Training - de basis

Gedurende deze korte online training maak je kennis met NLP communicatie vaardigheden en onderdelen uit de complete opleiding om jouw bij te staan in jouw zoektocht.

Er zijn al jou honderden mensen voorgegaan in deze training die het als zeer waardevol hebben ervaren. Een groot deel van hen hebben aansluitend de volledige opleiding doorlopen waardoor hun professionele carrière en persoonlijke leven een enorme boost heeft gekregen.


 • Je ontdekt jouw echte "drive" en jouw echte "passie"
  • Je leert jouw passie in te zetten in je communicatie
  • Je hebt de mogelijkheid tot coaching op alle zakelijke en privé doelen
  • Je ontwikkelt jouw effectieve doelen strategie
  • Je leert vaardigheden om anderen te inspireren en motiveren
  • Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap
  • Je leert omgaan met jouw emoties en die van anderen
  • Je leert te zien wat mensen NIET zeggen
  • Je krijgt zelfinzicht om jezelf nog beter te begrijpen
  • Je hebt controle over elk deel van het proces


Dit is  een basis programma en het meest waardevolle wat je online tegen zult komen. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van 2 internationale Trainer-coaches Linda en Jack. Zij zullen je bij elke stap begeleiden in het bereiken van jouw ultieme doel. 

Training brochure

Of wil je onze trainingsbrochure ontvangen?