Wie is NLPro-Coaching
over jack en Linda

Wij zijn Linda en Jack!

Wij bieden je een veilige plek met persoonlijke aandacht voor groei en ontwikkeling

Jack en Linda

Linda en Jack

Linda en Jack hebben gezamenlijk al meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.
koffie

Persoonlijke aandacht

Bij NLPro-coaching vind je een veilige plek om aan jouw situatie te werken.
ICI logo

Kwaliteit in Coachen

NLPro-Coaching is gecertificeerd bij "International Coaching Institutes" De hoogste standaard in coaching

Onze Missie

NLPro-coaching is onderdeel van de NLPro-Groep en is een professioneel coaching en trainings(t)huis. Linda en jack hebben het doel mentale weerbaarheid en levensgeluk te vergroten bij iedereen die daar behoefte aan heeft en er iets aan wil doen. De meest voorkomende klachten zoals burn-out, een druk en vol hoofd hebben en angst ervaren over van alles en nog wat, komen in ons coaching-huis dagelijks voorbij.  Wanneer jij jezelf hierin herkent, dan weet je dat je bij NLPro-Coaching op het juiste adres bent beland.  Feit: Iedereen kan wel een coach gebruiken. Elke topsporter, elke succesvolle zakenman, elke presentator of media persoonlijkheid heeft een coach. En ook miljoenen "gewone" mensen hebben een coach. Dus waarom jij niet? 
Soms geeft het leven je een draai om de oren en hebben we een betrokken en vaardig iemand nodig om ons daar doorheen te helpen.

"Investeer in jezelf , neem een coach, en leef je vrij" 

Linda en Jack

Linda Commandeur en Jack Smit.

Beiden zijn zij Master Coach en Master Trainer in onder andere  Coaching, NLP en Hypnose.  Daarnaast zij zij opgeleid tot Heartmath Therapeut en werken ze met IEMT  en Systemisch Coachen

Binnen NLPro-Coaching werken ze al meer dan 6 jaar met mensen die last hebben van een vol en druk hoofd, burn-out, trauma’s, angst en problemen uit hun verleden. Door hun uitgebreide opleidingen en jarenlange ervaring hebben Linda en Jack  in de loop der jaren een scala aan effectieve methoden ontwikkeld die niet alleen effectief zijn, ze werken ook snel en blijvend. Geen trucjes, geen zweverigheid, geen mooie praatjes. Gewoon nuchter, vaak met een dosis gezonde humor en altijd persoonlijk betrokken en vanuit liefde.


Coach jack en Linda

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geloof niet alles wat je denkt!
"Geloof niet alles wat je denkt" dat is het eerste wat Jack tegen me zei en dat bleef bij me steken. In de sessies daarop begreep ik pas echt wat hij bedoelde en hoe ik daar mee om kon gaan. Superblij met het resultaat !
Linda
Ms. Nameless
Add Your Stars
Rustig en betrokken
Op een fijne, betrokken en rustige manier heeft Jack mij niet alleen inzichten gegeven in mijn eigen overtuigingen en gedrag, maar ook praktische tools aangereikt voor mijn herstel.
Harry
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb er veel te lang mee doorgelopen!
Ik heb me echt suf gelezen over burn-out en probeerde eerst zelf de oplossing te vinden. Bij NLPro-Coaching kwam ik er al snel achter dat je de valkuilen van jezelf niet zo gemakkelijk ziet. Dat was best confronterend. Maar toen ik dat onder ogen durfde te zien was het lek boven en ging ik snel vooruit. 
Ms. Nameless
Add Your Stars

Maak een gratis afspraak!

Vrijheid