Nlpro Coaching voorziet in veel verschillende behandelmethoden

Om zo tot de meest effectieve oplossing te komen.

Welke behandelingen zijn er ?

NLPro Coaching behandeld al heel lang mensen die last hebben van burnout, trauma’s, angsten en problemen. Door vele opleidingen te volgen en da samen te voegen met jarenlange ervaring heeft NLPro Coaching een unieke flexibele methode ontwikkelt die effectief is, snel werkt, en niet vereist dat de clienten hun trauma's of angsten diep en zwaar te hoeven herbeleven.

Soorten behandelingen.

Vanuit verschillende opleidingen in onder andere NLP, IEMT, hypnotherapie, heartmath, analytic profiling en MCSI-strategic intervention kan flexibel worden ingespeeld op dat wat de cliënt nodig heeft en naadloos aansluit bij de problematiek die behandeld moet worden.

Omdat wij niet geloven dat we ooit uitgeleerd zijn over het vakgebied waar we zoveel passie voor voelen in ons team voortdurend bezig met leren van nieuwe methodes en systemen waarmee we onze cliënten nog beter kan helpen.

In het Blog van NLProfiling kun je reacties lezen van mensen die bij NLProfiling neen behandelingen hebben ondergaan. Mocht je specifiek vragen hebben, stel ze dan gerust

Gespecialiseerde hulp bij het aanpakken van je burn-out

Als je eenmaal burnout bent, dan is professionele hulp nodig om er weer snel van af te komen. Burnout Coach Jack Smit staat in Nederland bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burnout. Hij heeft vele mensen van hun burnout afgeholpen en wordt regelmatig als deskundige gevraagd.

Cliënten beoordelen zijn aanpak met een 8,9.

De bewezen effectieve aanpak van burnout verloopt bij NLProfiling in drie fasen:

  1. In enkele individuele coaching-sessies pak je direct de acute problemen en oorzaken van je burnout aan.
  2. In de een op een-training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je weer helemaal in je kracht en energie komt.
  3. In een (online) vervolgtraject borg je al je leerervaringen en veerkracht om blijvend gezond verder te kunnen.

Ons werkgebied is niet beperkt tot Noord Holland of West Friesland. Hoewel onze meeste cliënten in deze regio woonachtig zijn werken we indien noodzakelijk ook buiten deze grenzen.

// Zoeken op deze website

// download hier jouw e-boek over burn-out "the big Burn-out Solution'

// Maak kennis met de coaches van NLPro Coaching

Jack Smit: Public speaker, Executive coach, en communicatie specialist. NLP, Hypnose, IEMT, MCSI coach en Heartmath therapeut

Linda Commandeur: Public speaker, Executive coach en communicatie specialist, NLP, Hypnose, Heartmath Coach en Organisatie Deskundige

The big burn-out solution

Door Jack Smit | 7 augustus 2019

The Big Burnout Breakdown Leestijd: 10 minuten! Mijn studiegenoot en goede vriend Pieter Wijtenburg heeft onderzoek gedaan naar Burn-out en heeft hierover een prachtig en treffend artikel geschreven. Met toestemming van Pieter deel ik deze informatie Heel Nederland is bezig met de burn-out. Psychiaters weten niet wat ze ermee moeten en willen het beter begrijpen,…

NLPro Coaching - Helpt!

Bezoekadres

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

T.  0722 - 035020
E.  Info@NLPro-Groep.com

 

Direct Contact