Trauma en paniekaanvallen
Trauma Bannert

Trauma of Paniekaanval

Het verstoort je leven, en je kunt er iets aan doen!

Trauma

Trauma

Trauma's hebben een grote impact. Hoe ga je verder?
Angst

Angst

Angst is een raadgever. Hoe luister jij naar die raad?
Paniek

Paniekaanval

Paniek stopt je logische denken. Hoe stop je de paniek?
Jack en linda

Waarom Coaching of Therapie?

Therapie (coaching) is voor sommige mensen een nogal beladen begrip. Alsof het voor zwakke mensen is die niet voor zichzelf kunnen zorgen. En dat is jammer. Want iedereen komt wel eens op een punt aan in zijn leven waarin hij of zij een beetje ruggensteun of hulp kan gebruiken. En dat is het eigenlijk. Met die hulp (noem het maar gewoon therapie) is het de bedoeling om een gezondheidsprobleem van een persoon op te lossen. Meestal volgt de therapie of behandeling op de diagnose die gesteld wordt na een intake gesprek.

Lees hier " 10 redenen waarom coaching werkt.  "

Coaching en therapie, is het proces van een ontmoeting met een therapeut of coach voor de verbetering van problematische situaties, negatieve overtuigingen, gevoelens en/of somatische reacties (beleving in het lichaam). Therapie kan een groot aantal specifieke problemen en symptomen oplossen.

Therapie bevordert zelfontplooing.

Therapie is een zeer effectieve methode voor zelfontplooing (zelfgroei) en zelf-actualisatie. Naast het overwinnen van barrières en het helpen van mensen met extreme overtuigingen en losse gevoelens, kan de therapie mensen helpen om vele positieve eigenschappen te verhogen van hunzelf, zoals vreugde, mededogen, vrede, zelfvertrouwen, spirituele verbinding en liefde.

Coaching is maatwerk

Je bent niet gek!

Naar therapie gaan betekent niet dat je “gek” bent.

Het geloof dat de mensen die in therapie "gek" of "beschadigd" zijn is verkeerd. De meest voorkomende patiënten die therapie volgen zijn alledaagse, gewone mensen die worstelen met alledaagse, menselijke problemen, zoals depressie, angst, trauma, en relatie problemen. Slechts een klein percentage van de mensen die voor psychotherapie in aanmerking komen hebben een ernstige psychische ziekte. Deze mensen vinden hun weg meestal in programma's die een hoger niveau van zorg vereisen dan de gemiddelde privé-praktijk therapeut kan bieden.

Als een persoon bang is om voor gek veroordeelt te worden door anderen of door zijn eigen innerlijke-criticus voor het gaan naar therapie, dan kan therapie juist vooral nuttig zijn bij het opbouwen van zijn gevoel van eigenwaarde en het vrijmaken van een van de beperkingen van wat anderen denken.

Neem gerust contact op

Maak een gratis eerste afspraak!

Vrijheid
coaching brochure

Of wil je onze brochure downloaden?

€ 297,-
€ 47,-

Of doe de online Succes Training!

  Gedurende deze training wordt jij ondergedompeld in de kennis die honderden andere succesvolle mensen al jarenlang hebben toegepast. Je leert hoe jij op een succesvolle kunt omgaan met alles wat het leven jou toewerpt. Stap voor stap leer je hoe succesvolle mensen denken en welke strategieën ze gebruiken om beslissingen te nemen. Na deze training wordt jouw leven nooit meer hetzelfde.

 • Je leert NLP doelen stellen en die ook te halen
 • Je ontdekt wat je eigenlijk al die tijd heeft tegengehouden
 • Welke onbewuste belemmerende overtuigingen jij hebt
 • Hoe je belemmerende overtuigingen ombuigt in kracht gevende overtuigingen
 • Je leert hoe je alles positief kan beïnvloeden
 • Je ontdekt de ontbrekende factor in jouw leven. Wat heb je echt nodig
 • Je krijgt een masterclass (zelf)vertrouwen
 • Hoe je om kan gaan met stress en angst
 • Je leert excellent jezelf te presenteren