NLPro-Coaching

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

De NLPro-Coaches staan voor je klaar

Coach Linda

Linda

Linda is moeder van twee heerlijke meiden en gespecialiseerd in het coachen van zowel kinderen als volwassenen in het omgaan met angst, stress en onzekerheid.

Warmte, liefde en humor voeren de boventoon in haar coaching.

Jack

Jack is vader van 4 volwassen kinderen en kent het klappen van de zweep in het ondernemerschap. Burn-out, stress en trauma's vallen binnen zijn specialisme.

Jack prikkelt je met humor en af en toe een tikkeltje provocatief porren.

Nicole

Nicole is moeder van een dochter en een zoon. Ze werkt graag met volwassenen die problemen ervaren in bijvoorbeeld relaties, op het werk of in de sociale omgang.

Werk met Nicole aan perfectionisme, pleasen of jezelf wegcijferen.

Waar kun je voor ons bij terecht!

Stress - Burn-out

Burn-out heeft een grote impact op alle aspecten van jouw leven. Hoe eerder je er aan werkt, hoe sneller je weer verder kunt met jouw leven.

Angst - onzekerheid

Angst en onzekerheid is nu met Corona aan de orde van de dag. Stress en angst hebben een nadelig invloed op jouw natuurlijke afweer tegen ziektes.

Relaties

Hoe langer je dicht op elkaar leeft in één ruimte, hoe hoger de spanningen kunnen oplopen. Blijf er niet mee zitten. Werk er aan met een coach.

Perfectionisme

Je legt de lat zo hoog en het is nooit goed genoeg. Maar voor wie doe jij dat? Hoe heb jij jezelf dat eigen gemaakt? En wil je dat zo houden?

Pleasen

Je offert jezelf op. Je cijfert jezelf weg in de hoop op waardering en erkenning. Hoe zorg jij voor jezelf en wat kan je doen om dit patroon te doorbreken.

Jouw doel bereiken

Je weet wel wat je wilt, maar het lukt je niet dat te bereiken. Werk samen met jouw coach aan een persoonlijk plan tot ontwikkling.

Hoe coachen wij!

NLP coaching

Neuro Linguïstisch Programmeren. Daarbij maken we gebruik van het NLP communicatie model en de structuur van de subjectieve ervaring om jouw nieuwe inzichten te laten ontdekken waarmee je verder kunt.

Hypnose

Hypnose is een krachtige methodiek. Door middel van trance spreken we het onbewuste aan. Om op een andere manier om te gaan met jouw probleem. Juist diep gewortelde onbewuste patronen pakken we hiermee aan.

I.E.M.T

Integral Eye Movement Therapy. Het is een zachtere manier van EMDR die werkt met associatie en oogpatronen. Met name voor trauma's en grotere angsten is dit een zeer effectieve behandel methode.

Heartmath

Heartmath gaat over stress regulatie en wordt ingezet bij mensen die als gevolg van stress gezondheids klachten ervaren. Leer beter om te gaan met de stress van elke dag, slaap steeds beter en voel je gezonder worden.

M.C.S.I

Master Coach of Strategic Intervention. Dat is waar het voor staat en het is een manier van coachen waarin we gebruik maken van de belangrijkste modellen vanuit de psychologie.

Doelen stellen

Smart werkt niet. Je hebt al van alles geprobeerd en toch bereik jij niet wat je zou willen bereiken. Dat komt omdat er belangrijke ingrediënten missen. En die leren wij je zodat al jouw doelen binnen bereik komen.

Bel ons vandaag nog op 0722-035020 en plan jouw intake gesprek

Het eerste gesprek is altijd gratis. Pak de telefoon en maak jouw afspraak.

Veel terugkomende vragen

Wat andere cliënten zeggen

Ik heb al eerder een burn-out gehad. Mijn huisarts gaf me de opdracht een paar weken thuis te blijven en schreef mij medicijnen voor. Ik dacht dat het werkte, maar de terugkeer op mijn werk gaf mij direct weer een fikse terugval. Door het coachen heb ik geleerd dat burn-out komt door hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk. Ik moest echt leren anders om te gaan met situaties.

Ik cijferde mezelf weg en probeerder het altijd iedereen naar de zin te maken. Daarmee vergat ik mijzelf en zakte steeds dieper weg in een depressie. Ik dach echt dat ik mijn levenlang aan de anti-depressiva moest blijven. Tijdens mijn coaching leerde ik dat mijn gedrag ervoor zorgde dat ik mij zo begon te voelen. Daar hebben we samen aan gewerkt en nu gaat het gelukkig een stuk beter met mij

Over ons

NLPro-Coaching is onderdeel van de NLPro-Groep. Gespecialiseerd in trainen en coachen van mensen.

Categoriën

Neem contact op

Tel: 0722 - 035020 of mail: info@nlpro-groep.com