Banner Auto 4

Ik ben mijzelf niet meer!

Wanneer je goed naar jezelf kijkt, Wie zie je dan?

WIe ben ik

Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling is het leren kennen van jezelf.
NLP training

Training

Een training NLP is de beste investering in jezelf
Jezelf ontdekken

Jezelf ontdekken

Ontdek je ware zelf. Vind je passie en pak de controle over jouw leven
Jack en Linda

Ben jij soms bang om te doen wat je zou willen?

Heb jij het gevoel dat je anders zou kunnen zijn, maar dat er iets is dat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn? Ben je ontevreden misschien. Of heb je een onbestemd gevoel dat er iets niet klopt? Lees dan verder of maak eens een vrijblijvende afspraak. Het verplicht je tot niets, maar het geeft je misschien wel het antwoord waar je naar op zoek bent.

Als je merkt dat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen, dan kan het zijn dat je last hebt van onbewuste processen die ervoor zorgen dat je jezelf tegenhoudt.
Waarschijnlijk is het dan zo dat je ergens in je leven een beslissing hebt gemaakt en regels hebt gecreëerd die je nu tegenhouden  je doelen te bereiken. In slechts een paar sessies kunnen we deze belemmeringen oplossen, zodat jij vrij bent om het leven te leven dat je graag zou willen leven.

Elk probleem is anders en iedereen is een uniek individu, daarom is elke behandeling helemaal toegespitst op jou en wat je wil bereiken.

Linda en Jack zijn beiden Mater coach en Trainer in NLP, Hypnose, Heartmath en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij je helpen jouw leven een nieuwe richting te geven.

NLP training

Persoonlijk of online?

Persoonlijk trainen is heel direct en op die manier kunnen we alles wat op tafel komt ook direct behandelen. Vaak tainen we in kleine groepen zodat je ook kunt leren van het succes van anderen of gewoon even kunt sparren om een nieuw inzicht te verwerven.

Online trainen is een manier om jouw trainingschema aan te passen aan wat voor jou werkt. Leren vanuit jouw comfortabele stoel thuis. Al het trainingmateriaal is op video voorbereid en je krijgt een persoonlijk werkboek om uit te werken

Of je nu een persoonlijke training volgt of een online training, aan het eind krijg je een certificaat waar je wat mee kunt. Afhankelijk van het soort training dat je volgt is jouw certificaat internationaal geaccrediteerd of is het een officieel NLPro Certificaat waardoor bijvoorbeeld jouw werkgever weet dat het aan alle eisen voldoet die je aan jouw specifieke training mag verwachten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op en bespreek jouw ontwikkelplan!

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijheid
€ 798,-
€ 595,-

Of ga direct aan de slag met de Online Succes Training

Gedurende deze online training wordt jij ondergedompeld in de kennis die honderden andere succesvolle mensen al jarenlang hebben toegepast. Je leert hoe jij op een succesvolle manier een doel stelt en die vervolgens ook haalt. Stap voor stap leer je hoe succesvolle mensen denken en welke strategieën ze gebruiken om beslissingen te nemen. Na deze training wordt jouw leven nooit meer hetzelfde.

 • Je ontdekt jouw echte "drive" en jouw echte "passie"
  • Je leert jouw passie in te zetten in je communicatie
  • Je krijgt coaching op alle zakelijke en privé doelen
  • Je ontwikkelt jouw effectieve doelen strategie
  • Je leert vaardigheden om anderen te inspireren en motiveren
  • Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap
  • Je leert omgaan met jouw emoties en die van anderen
  • Je leert te zien wat mensen NIET zeggen
  • Je krijgt zelfinzicht om jezelf nog beter te begrijpen
  • Je hebt controle over elk deel van het proces

Dit is  het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van meer dan 20 jaar ervaring van 2 internationale Trainer-coaches Linda en Jack. Zij zullen je bij elke stap begeleiden in het bereiken van jouw ultime doel. 

Training brochure

Of wil je onze trainingsbrochure ontvangen?