NLPro-Coaching
Over Ons

Over NLPro-Coaching

Investeer in jezelf, Leef je vrij!

Coach Linda

Linda Commandeur

Angst wil je iets vertellen. Hoe kom je erachter wat de boodschap is?
Coach Jack

Jack Smit

Weet jij hoe jij jouw probleem doet? Hoeveel doe je eigenlijk onbewust?
ICI logo

Wie is ICI

NLPro-Coaching is aangesloten bij "International Coaching Institutes"

Onze Missie

NLPro-coaching is onderdeel van de NLPro-Groep en is een professionele organisatie die als doel heeft mentale weerbaarheid en levensgeluk te vergroten bij iedereen die daarvan meer in zijn of haar leven wil verwelkomen. Elke topsporter, elke succesvolle zakenman heeft een coach. Dus waarom jij niet? 
Soms geeft het leven ons een draai om de oren en hebben we een onafhankelijk iemand nodig om ons verder te helpen.

"Investeer in jezelf en leef je vrij" 

Linda en Jack

Linda Commandeur en Jack Smit.

Beiden zijn zij Master Coach en Master Trainer in onder andere  Coaching, NLP en Hypnose.  Daarnaast zij zij opgeleid tot Heartmath Therapeut en werken ze met IEMT  en Systemisch Coachen

Binnen NLPro-Coaching werken ze al meer dan 6 jaar met mensen die last hebben van burn-out, trauma’s, angst en problemen met hun verleden. Door hun uitgerbeide opleidingen en jarenlange ervaring hebben Linda en Jack  in de loop der jaren een sterk werkende methode ontwikkeld die effectief is en ook snel werkt. Door de effectiviteit van deze methode zijn de meeste problemen snel op te lossen.

Met opleidingen in onder andere NLP , Hypnotherapie, Strategische coaching, Heartmath en IEMT  hebben Linda en Jack flink wat mogelijkheden om elke behandeling aan te passen tot wat voor jou het beste werkt.

Jack en linda

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geloof niet alles wat je denkt!
"Geloof niet alles wat je denkt" dat is het eerste wat Jack tegen me zei en dat bleef bij me steken. In de sessies daarop begreep ik pas echt wat hij bedoelde en hoe ik daar mee om kon gaan. Superblij met het resultaat !
Linda
Ms. Nameless
Add Your Stars
Rustig en betrokken
Op een fijne, betrokken en rustige manier heeft Jack mij niet alleen inzichten gegeven in mijn eigen overtuigingen en gedrag, maar ook praktische tools aangereikt voor mijn herstel.
Harry
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb er veel te lang mee doorgelopen!
Ik heb me echt suf gelezen over burn-out en probeerde eerst zelf de oplossing te vinden. Bij NLPro-Coaching kwam ik er al snel achter dat je de valkuilen van jezelf niet zo gemakkelijk ziet. Dat was best confronterend. Maar toen ik dat onder ogen durfde te zien was het lek boven en ging ik snel vooruit. 
Ms. Nameless
Add Your Stars

Maak een gratis afspraak!

Vrijheid